Interesse bij de ondernemersvereniging en scholen

Weer de hoogste tijd voor een korte update. We doen hem even puntsgewijs:

  • dak-van-gertrudisschoolBinnenkort gaan we een kijkje nemen op het dak van de Gertrudisschool, om te zien wat de mogelijkheden zijn om panelen te plaatsen. Nu kunnen we ons vergissen natuurlijk, maar dit lijkt ons een geschikt dak! We hebben inmiddels ook de eerste contacten gelegd met de v.d. Hulstschool en de Maasplein school, en contact gelegd met de SchooldakRevolutie, een initiatief van Urgenda.
  • Via het wijkbureau van de gemeente zijn we in contact gebracht met een aantal andere initiatieven in de buurt, die we binnenkort gaan benaderen.
  • We hebben een eerste aanzet gemaakt voor de criteria voor een leveranciersselectie voor een collectieve inkoop. Die kunnen we ook gebruiken als we aan willen sluiten bij een bestaande collectieve inkoop.
  • logo-ondernemersverenigingDe ondernemersvereniging van de Rivieren- en Dichterswijk gaat 1000 posters sponsoren om achter de ramen te hangen in onze wijk. Heel mooi natuurlijk, want dat geeft een mooi extra argument om hem ook achter de ramen bij de winkels in onze wijk te hangen.
  • Ook meedoen in het actieteam?┬áNet alleen nuttig en leerzaam, maar je leert ook nog eens nieuwe buurtbewoners kennen. Dus sluit je ook aan! We kunnen altijd mensen gebruiken.